جاذبه های توریستی

القصبه (Alcazaba) – مالاگا

القصبه (الکازابا)، دژ نظامی پادشاهان شمال آفریقا در قرن ۹ میلادی بود که بر روی ویرانه‌های قلعه رومی ساخته و در قرن ۱۱ بازسازی شد. فرمانروایان مسلمان از این دژ برای قرن‌ها بر مردم حکومت می‌کردند. این قلعه مستحکم که به طور هوشمندانه‌ای بر کوه خیبِرالْفارو (Gibralfaro) قرار گرفته، دارای سه لایه دیوار دفاعی و ۱۱۰ برج اصلی است. بازدیدکنندگان می‌توانند برخی از برج‌های باقیمانده و باغ زیبای محوطه قلعه را تماشا کنند. امروزه القصبه جایگاه موزه مالاگا است که خود شامل دو موزه می‌شود: «موزه استانی هنرهای زیبا» که مجموعه‌ای دائمی و عالی از نقاشی‌های منطقه در قرن ۱۹ و همچنین آثاری مشهور از هنرمندان اسپانیایی و دو اثر از نقاشی‌های قدیمی پیکاسو یعنی مطالعه مردم سالخورده و پیرمرد با پتو را به نمایش می‌گذارد. موزه دوم، «موزه باستان‌شناسی» است که عتیقه‌های رومی، مجموعه‌ای از سفال‌های اندلسی و ماکت قلعه‌ها را برای بازدید آماده کرده است. در نزدیکی القصبه در بخش غربی کوه، تئاتر رومی به چشم می‌خورد که ویرانه‌هایی مربوط به زمان اگوستوس هستند؛

القصبه - مالاگا

کلیسای جامع (The Cathedral of Malaga)- مالاگا

این کلیسای جامع ، با سردر ورودی مزین به دو برج دوقلو، بر روی محوطه یک مسجد قدیمی در قرن ۱۶ میلادی پی‌ریزی شده است. بازدیدکنندگان با دیدن فضای داخلی خیره کننده‌ی دقیق و متناسب این بنا مسحور خواهند شد. سومین کلیسای کوچک در جناح جنوبی بنا، با نقاشی‌ای به نام «باکره و قدیسین»، توسط آلونسو کانو (Alonso Cano) آراسته شده است. در اولین کلیسای کوچک گروه کر در سمت راست و در دیوار دست چپ، پیکره‌های زانو زده‌ای از پادشاهان کاتولیک وجود دارد که توسط «پدرو دِمِنا» ساخته شده‌اند. محراب مدرن کاپیا مایور (Capilla Mayor)، دارای صحنه‌هایی از مصائب مسیح از قرن ۱۵۸۰ است. گردشگران می‌توانند تا ارتفاع ۸۶ متری برج شمالی بالا رفته و مناظر وسیع و شگفتی را مشاهده کنند.

کلیسای جامع - مالاگا

باغ‌های گیاه‌شناسی (Botanical Gardens)- مالاگا

این باغ‌ها در سال ۱۸۵۵ توسط مارکی لورینگ و همسرش ساخته شد. این زمین‌های منحصر به فرد پر از گیاهان و گل‌های زنده و شاداب مدیترانه‌ای، حاره‌ای و نیمه گرمسیری است. گونه‌های مختلف داخل این باغ‌ها از سرتاسر دنیا به اینجا آورده شده‌اند. این باغ که خود مجموعه‌ای از باغ‌های گوناگون متعدد است، تنوع مناظر منحصر به فردی را به ارمغان می‌آورد. باغ‌های تاریخی، سه هکتار زمین پوشیده شده از گونه‌های کمیاب، استوایی و عجیب و غریب گیاه است که به سبکی رمانتیک طراحی شده‌اند. در اطراف آن نیز ۲۳ هکتار باغ‌های جدید با نمایشگاه‌های مختلف وجود دارند. در این مجموعه می‌توانید گیاه‌هایی از جزایر سولومون، پولینِزی، چین، ژاپن، استرالیا، برزیل و مکزیک را تماشا کنید.

باغ‌های گیاه‌شناسی- مالاگا

قلعه خیبرالفارو (Gibralfaro) – مالاگا

این قلعه نظامی که با غرور بر بلندای کوه خیبرالفارو ایستاده، یکی دیگر از دژهای قرون وسطایی به سبک اسپانیایی-اسلامی است. عبدالرحمن سوم، خلیفه کوردوبا، این قلعه را در قرن دهم بر روی محوطه فانوس دریایی فنیقی‌ها ساخت. نام این بنای تاریخی برگرفته از کلمه “gebel-faro” که ترکیبی عربی-یونانی، (به معنی صخره‌ی فانوس دریایی) گرفته شده است. سلطان گرانادا، یوسف اول، این دژ نظامی را در اوایل قرن ۱۴ گسترش داد؛ اما این قلعه بیش از همه به خاطر محاصره سه ماهه‌اش توسط پادشاهان کاتولیک، فردیناند و ایزابلا شهرت دارد. تصویر این بنا بر روی پرچم مالاگا و همچنین پرچم استان به چشم می‌خورد.

قلعه خیبرالفارو- مالاگا

موزه محل تولد پیکاسو – مالاگا

یکی از جاذبه‌های بسیار واجب برای عاشقان هنر مدرن، دیدن این موزه در بخش قدیمی شهر است که خانه‌ای که پیکاسو در آن متولد شده را اشغال کرده و ۲۳۳ اثر از این هنرمند را به نمایش گذاشته است. این مجموعه کل روند زندگی پیکاسو و حرفه هنری او از اولین مطالعات تا نوآوری‌های خلاقانه‌اش را پوشش می‌دهد.

موزه محل تولد پیکاسو – مالاگا

معبد دبود (Temple of Debod) – مادرید

معبد دِبود ، یک پرستشگاه مصری متعلق به ایزیس، الههٔ مصر باستان است که اکنون در مادرید، اسپانیا بازچینی شده‌است. بنای اصلی معبد در جزیره فیله در ۱۵ کیلومتری اَسوان در جنوب مصر واقع شده‌بود. مصر در سال ۱۹۶۸، معبد دِبود را به پاس کمک‌های اسپانیا در جابجایی معبد ابوسمبل، به آن کشور هدیه کرد.معبد دِبود، اکنون در یکی از پارک‌های مهم مادرید به نام پارک دِل اوئسته، در نزدیکی کاخ سلطنتی مادرید، بازچینی و با توجه به شاخصه‌های معماری مصر باستان، محوطه‌سازی شده‌است.

معبد دبود - مادرید<

پلازا مایور (Plaza Mayor) – مادرید

یک شاهکار معماری قرن ۱۷ است. طاق های بزرگ این میدان یک مربع سنگفرش را بین خود محصور کرده¬اند، که زمانی به عنوان محل نمایش شهر برای گاوبازی، سن نمایش و حتی اعدام های علنی استفاده می شد. امروزه، یک مجسمه زیبا از فیلیپ سوم نیز نظاره گر ردیف کافه های هوای باز و جشنواره های تابستانی است.معروف ¬ترین خانه های این میدان عبارتند از: (صنف نانوایی ها Casa de la Panaderia ( و Casa de la Carniceria(صنف قصابان) که نمای آن با مجموعه ای از نقاشی های تزئین شده است.

پلازا مایور- مادرید

پالاسیو رئال (Palacio Real de Madrid) – مادرید

اگر به سمت شمال بروید به پالاسيو رئال می رسید که در بین باغ های رسمی روی یک پرتگاه با منظره دره مانزانارس جای گرفته است.
فیلیپ پنجم دستور ساخت این قصر به سبک فرانسوی را در محل قلعه موری قدیمی داد، ۲۰۰۰ اتاق بیش از هر قصر اروپایی دیگر بجز آرمیتاژ در سنت پترزبورگ، آن را به گونه ای شاهانه و سلطنتی مبلمان کرد.
اینجا محل سکونت اصلی پادشاهان اسپانیا از دوره ی فیلیپ در اواسط قرن ۱۸ تا تبعید آلفونسو هشتم در ۱۹۳۱ بوده است. می توانید خودتان مستقلاً از این کاخ دیدن کرده و با به یکی از تورهای یکساعته بپیوندید تا بتوانید از ۵۰ اتاق این قصر، شامل اتاق گاسپارینی به سبک روکوکو، اتاق غذاخوری تشریفات با ظرفیت ۱۴۵ مهمان و اتاق تخت پادشاهی با نقاشی های سقفی تیه پولو دیدن کنید. همچنین ضرادخانه سلطنتی، داروخانه و کتابخانه نیز ارزش دیدن را دارند. گران ويا Gran Via اصلی ترین خیابان مادرید است. امتداد این خیابان مملو از مغازه ها، هتل ها، رستوران هاء تئاترها، کافه ها و کلوب هاست.

پالاسیو رئال – مادرید

ایستگاه قطار آتوچا (Atocha) – مادرید

اولین ایستگاه قطار مادرید به شمار می‌رود که در ۹ فوریه سال ۱۸۵۱ رونمایی شد. در آن زمان به این مکان ایستگاه «مِدیودیا» (Mediodía) می‌گفتند که درست در جنوب پارک «رِتیرو» قرار دارد.آتوچا بزرگ‌ترین ایستگاه قطار مادرید به حساب می‌آید و محل اصلی رفت و آمد قطارهای شهری و بین شهری است. قطارهای سریع‌السیر AVE نیز در این مکان که از ایستگاه‌های اصلی کشور اسپانیا به شمار می‌رود توقف دارند. این قطارها مناطق گوناگونی مانند کاتالونیا و اندلس را به هم پیوند می‌دهند. ساختمان اولیه ایستگاه قطار تقریباً به تمامی در آتش سوزی اوایل دهه ۱۸۹۰ ویران شد. پس از آن سانحه، معماری به نام «آلبرتو د پالاسیو الیسانی» (Alberto de Palacio Elissagne) را برای طراحی جدید ساختمان استخدام کردند. در طرح جدید، او بیشتر از آهن فرم داده شده استفاده کرد و «گوستاو ایفل» نیز که نامش را بیشتر به خاطر برج ایفل در شهرپاریس می‌شناسیم در این پروژه با وی همکاری نمود. نام آتوچا از یک کلیسای سلطنتی به نام «بانوی مقدس آتوچا» گرفته شده است.

ایستگاه قطار آتوچا – مادرید

پارک بوئِن رِتیرو (The Buen Retiro Park) -مادرید

به این پارک نام بازنشستگی داده اند، پارکی دارای دریاچه ای بزرگ و بسیار زیبا پس از ورود به این پارک با طبیعتی بسیار زیبا روبرو میشوید . این پارک شامل آثار تاریخی و چند موزه است که از مهمترین آنها میتوان به موزه ارتش (Museo del Ejército) اشاره کرد . این پارک 120هکتاری شامل باغ گل سرخ و باغ فرانسوی و برای علاقمندان به نجوم رصدخانه ای 300 ساله ای برای بازدید وجود دارد.

پارک بوئِن رِتیرو (The Buen Retiro Park) -مادرید

دروازه خورشید (Puerta del Sol) -مادرید

در مرکز مادرید دروازه خورشید قرار دارد که یک میدان شلوغ بوده و از ویژگی های بارز آن وجود علامت کیلومتر صفر است که یعنی تمام مسافت‌های شبکه راه‌ها و مسیرهای ملی اسپانیا از آن اندازه‌گیری می‌شود. در این میدان یک مجسمه خرس که نماد مادرید است نمایان است . دروازه خورشید صحنه‌ای برای بسیاری از رویدادهای تاریخی بوده است که شامل مقاومت در برابر ناپلئون در دوم ماه می ۱۸۰۸ شده و در ۱۹۳۱ جمهوری دوم در اینجا اعلام شد. امروزه این محل برای گشت و گذار و وقت گذرانی استفاده می‌شود.

دروازه خورشید -مادرید

موزه پرادو(Prado Museum) -مادرید

مادرید مقصد فوق العاده ای برای دیدن آثار و موزه های تاریخی است. یکی از این موزه ها پرادو نام دارد که در آنجا می توانید مجموعه بزرگی از نقاشی های اسپانیا را ببیند. پرادو یک موزه واقعی در سطح جهانی است،شامل مجموعه‌ای بیش از ۵۰۰۰ نقاشی است نقاشی‌هایی اسپانیایی از قرن ۱۲ تا اوایل قرن ۱۹ اکثریت این مجموعه را تشکیل می‌دهند و بسیاری از آن‌ها جزو شاهکارهای مشهور تاریخ هستند. از جمله آثار مشهور این مجموعه میتوان به تابلوی «ندیمه‌ها» این نقاشی خارق العاده از خاندان سلطنتی فلیپ چهارم است که توسط وِلاسکِز در ۱۶۵۶ خلق شده و میتوان در میان ۵۰ شاهکار برتر، آثار دیگری که دیدن آن‌ها حتما پیشنهاد میشود، تابلوی «بشارت»، اثر فرا آنجلیکو، تابلوی «مسیح پاهای شاگردانش را می‌شوید» توسط تینتورِتو، «رؤیای یعقوب» اثر خوزه دِریبِرا، اثر «سوم ماه می»، کاری از گویا، خودنگاره دورِر، ستایش چوپان، اثر اِل گرِکو، باغ خوشی‌های دنیوی اثر بوش و پارناسوس اثر پوسَن هستند.

موزه پرادو(Prado Museum) -مادرید

کاخ سلطنتی(Royal Palace)-مادرید

اروپا دارای کاخ ها و بناهای قدیمی و ارزشمند است و در بیشتر شهرهای اروپائی میتوانید از این بناهای تاریخی ببینید. یکی از آنها در مادرید اسپانیا است که با معماری شبیه به کاخ ورسای با بیش از دو هزار اتاق ساخته شده است. این کاخ عالی و بزرگ، نسخه اسپانیایی کاخ ورسای محسوب می‌شود.این بنا در بالای شیب تندی مشرف به باغ‌های سر سبز، تماماً از سنگ گرانیت ساخته شده است. کاخ سلطنتی به دستور فلیپ پنجم در قرن ۱۸ ساخته شد. چشمگیرترین شاخصه فضای داخلی این بنا، پلکان با ابهت آن در سالن ورودی بوده که با نقاشی فرسکی به نام «پیروزی مذهب و کلیسا» تزئین شده است. اتاق‌های پادشاه چارلز سوم جزو زیباترین اتاق‌های این کاخ هستند.

کاخ سلطنتی(Royal Palace)-مادرید

دروازه آلکالا(Puerta de Alcalá)-مادرید

این طاق نصرت بزرگ ، به دستور شاه کارلوس سوم برای جشن گرفتن ورود پادشاهان به پایتخت اسپانیا پی ریزی شد. این یادمان توسط فرانچسکو ساباتینی طراحی شده و در سال‌های ۱۷۶۹ تا ۱۷۷۸ ساخته شد. این طاق نصرت حدود ۳۰ متر ارتفاع داشته و دروازه ورودی باشکوه آن بسیار تأثیرگذار است. از تزئینات آن می‌توان به مجسمه‌ها، سرستون‌ها و نقش برجسته‌های تزئینی اشاره کرد.

دروازه آلکالا(Puerta de Alcalá)-مادرید

ورزشگاه سانتیاگو برنابئو (Estadio Santiago Bernabéu) – مادرید

ورزشگاه سانتیاگو برنابئو را می‌توان مشهورترین استادیوم فوتبال در کل دنیا دانست. «سانتیاگو برنابئو» (Santiago Bernabéu) ورزشگاه خانگی تیم رئال مادرید است این ورزشگاه مورد تایید یوفاست . بازدید کنندگان میتوانند با تهیه بلیط از کلیه قسمتهای این استادیوم از جایگاه تماشاچیان تا رختکن تیمها بازدید کنند.

ورزشگاه سانتیاگو برنابئو - مادرید

میدان گاوبازی (Plaza de Toros de Las Ventas) – مادرید

بزرگ‌ترین میدان گاوبازی اسپانیا به حساب می‌آید.میدان گاوبازی مادرید مهد گاوبازی اسپانیا و حتی شاید جهان است. این میدان بزرگ در شمال شرقی مرکز شهر قرار دارد. معماری به نام «خوزه اسپلیو» (José Espeliú) این میدان را طراحی کرد که از سبک نئو مودِخار که بین مورهای عرب در قرن ۱۲ معروف بود استفاده نمود. این سبک معماری سبب شده که سازه از چیزی که واقعاً هست قدیمی‌تر به نظر برسد. ساخت میدان گاوبازی در ۱۹ مارس سال ۱۹۲۲ آغاز شد. ساخت میدان گاوبازی در سال ۱۹۲۹ به انجام رسید، اما افتتاح آن تا ۱۷ ژوئن سال ۱۹۳۱ صورت نگرفت. طی جنگ داخلی اسپانیا بین سال‌های ۱۹۳۶ تا ۱۹۳۹ نیز میدان بلااستفاده ماند.

میدان گاوبازی – مادرید